Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Οι Δράσεις του Συλλόγου μας 2009-2010


Ο σύλλογός μας δίνοντας τα μέγιστα για το καλό των παιδιών μας, τόσο στην επιμόρφωσή τους όσο και για την ευχάριστη διαμονή τους στο σχολείο, προσπαθεί να δίνει λύσεις σε προβλήματα και απαιτήσεις που δημιουργούνται.
Στον χρόνο που πέρασε συμβάλλαμε:

  • Στην κατασκευή και διαμόρφωση της αυλής του σχολείου σε πρότυπο αθλητικό χώρο για τα σχολεία του Μοσχάτου, χρηματοδοτώντας την με το ποσό των 4.000 €   καθώς και με την προσωπική επίβλεψη των έργων.
  • Στην διαμόρφωση της αίθουσας εκδηλώσεων 2ου ορόφου τοποθετώντας μικροφωνική, μοκέτες, φωτιστικά, ελαιοχρωματισμό δίνοντας 2.500€
  • Συμβάλαμε αποφασιστικά στην οργάνωση της δανειστικής βιβλιοθήκης του σχολείου μας και αγοράσαμε νέα βιβλία αξίας  1.000 €
  • Στην διοργάνωση πάρτυ και εκδηλώσεων σε όλο το διδακτικό έτος
  • Διοργανώσαμε τμήμα χορού πέραν του ωραρίου του σχολείου
Με την ετήσια συνδρομή των γονέων του σχολείου μας και με έσοδα απο λαχνούς και τις εκδηλώσεις μας υλοποιήθηκαν όλα αυτά τα έργα

2 σχόλια:

  1. θεωρώ αυτονόητο ότι όλοι οι γονείς στηρίζουμε τις προστπάθειες και πρωτοβουλίες του Συλλόγου καθώς και ότι συμβάλλουμε στην περαιτέρω ενίσχυσή του, προς όφελος της σχολικής κοινότητας. Επίσης, αξίζει να στηρίξουμε την εξαιρετική ιδέα για τη δημιουργία του ιστολογίου, μέσα από την ενεργό συμμετοχή μας και την κατάθεση προτάσεων και ιδεών. Στο πλαίσιο αυτό, το blog μπορεί να λειτουργήσει και ως πλατφόρμα επικοινωνίας, με σεβασμό στην πολυφωνία, τη διαφορετική άποψη και τους κανόνες του δημοκρατικού διαλόγου.

    Καλή συνέχεια,
    Κωνσταντίνος Παπαευσταθίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ Κωνσταντίνε και ελπίζω να αποτελέσει αυτή η σελίδα ένα μέσο επικοινωνίας, ένα βήμα για όλους τους γονείς, ένα μέσο που θα προάγει την παιδεία και όχι απλά την εκπαίδευση των παιδιών και την βελτίωση των συνθηκών του σχολείου.
    Όλοι μαζί έχουμε την δύναμη να τα καταφέρουμε να διατηρήσουμε και να προάγουμε το σημαντικό έργο του συλλόγου γονέων από το 1981 μέχρι σήμερα. Επιπλέον, εμείς τα νέα μέλη του συλλόγου οφείλουμε να συνεχίσουμε και να προστατεύσουμε αυτό το έργο που κατά κύριο λόγο οφείλεται στην προσφορά, στο "μεράκι" και στην εργατικότητα των μελών που 30 χρόνια τώρα στήριξαν και στηρίζουν τον σύλλογο.
    Νίνα Κωστάζου

    ΑπάντησηΔιαγραφή